GDPR
COMPLIANT
aubert-restaurant.ro
+40729100498
Înapoi la pagina de pornire
01 saloane
saloane de nunti
ballroom nunta

SALON CRISTALRedecorat recent, salon de evenimente Cristal are o alta infatisare si o capacitate mai mare. Modernizat si spatios, salon Cristal poate gazdui evenimente de pana la 200 persoane, precum: nunti, botezuri, petreceri corporate, majorate, aniversari, receprtii, dineuri, reuniuni de clasa etc

Vezi foto
01 Salon de nunti 02 Saloane de nunti 03 Salon de botez 04 Saloane de botez
saloane de nunta
01 Saloane de nunti 02 Saloane de nunti 03 Salon de nunta 04 Salon de nunta

SALON BALADA
Aubert Events va pune la dispozitie salon de evenimente Balada, renovat complet, elegant, spatios si cu dotari la cele mai inalte standarde potrivit pentru orice fel de eveniment: nunti, botezuri, mese organizate, receptii, dineuri, aniversari, reuniuni de clasa, mese festive, petreceri de sarbatori.

Salon de evenimente Balada are capacitate minima de 80 locuri si capacitate maxima 180 locuri. Facilitati: lift panoramic (10 persoane), sistem de climatizare profesional, parcare proprie 35 locuri.

Vezi foto
saloane de nunti

SALON BAROC


Salon de evenimente Baroc a fost inaugurat in primavara anului 2015. Are o capacitate minima de 40 persoane si maxima de 80 persoane. Este disponibil pentru nunti, botezuri, petreceri corporate, majorate, aniversari, reuniuni de clasa, dineuri etc.

Vezi foto
01 Restaurant de nunti 02 Locatie de evenimente 03 Salon de nunta 04 Saloane de nunti
saloane de nunti
01 Saloane de nunti 02 Locatie de evenimente 03 Restaurant Bucuresti 04 Salon de botez

SALON PRIMAVERA


Aubert Events va pune la dispozitie salon de evenimente Primavera potrivit pentru orice fel de eveniment: nunti, botezuri, mese organizate, receptii, dineuri, aniversari, reuniuni de clasa, mese festive, petreceri de sarbatori.

Salon de evenimente Primavera are capacitate minima de 60 locuri si capacitate maxima 150 locuri!

Vezi foto